LOGGA IN
OM ROTBYGD


Så här funkar Rotbygd.se

En rotbygd är  en avgränsad del av Rotbygd.se där alla kan läsa men bara den med behörighet kan skriva, lägga in bilder och annat. Innehållet skapas av användarna och kan handla om en plats eller ett intresseområde du och flera tillsammans skriver och delar olika berättelser.

En rotbygd leds av en rotbygdsledare. En rotbygdsledare har adminstrativa rättigheter för sin(a) rotbygd(er) och kan lägga upp ett antal deltagare/rotbyggare som var och en kan skapa berättelser i denna rotbygd.

Man blir Rotbygdsledare genom att kontakta redaktionen som då lägger upp ett  konto för administration av en (eller flera) rotbygd(er). 

Användarkonto

Alla som vill bidra med berättelser till Rotbygd.se måste ha ett användarkonto som möjlighet att logga in och skapa berättelser. För dig som användare/rotbyggare innebär det att det enbart är du och din Rotbygdsledare kan redigera och ändra i din berättelse.

1. Om du är med i en studiecirkel
För att få ett användarkonto så vänder du dig till din rotbygsledare/cirkeledare som hjälper dig vidare. Mer om studiecirklar

2. Om du hittat hit på egen hand
Om du inte ingår som rotbyggare i någon befintlig rotbygd men är sugen på att vara med och bidra - Hör av dig till redaktionen så kan vi säkert hitta en lösning. 

âžœ NÄSTA: Så här loggar du in