LOGGA IN
OM ROTBYGD

Läskig Tyrannosaurus rex
Läskig Tyrannosaurus rex

Elin och Anna

Jag var utanför min pappas port, fick inte upp dörren, helt plöstligt står en dinosarie bakom mig (ni vet dom där ganska stora med jätte långa klor, som jagar barnen i nån jurassicpark film)
jag får panik, pysslar med låset och får precis upp den när den kastar sig efter mig, stänger dörren men den börjar knacka upp fönstret på sidan, och då dyker 2 andra upp bakom den, jag springer mot andra dörren till själva trapphuset, låset krånglar där också, hör hur glaset spricker bakom mig, PANIK!
får upp dörren precis när dom kommer in genom porten men kan inte stänga dörren till trapphuset, trycker på hissen men den kommer inte, springer upp för trapporna, dom efter mig
ska till våning fem men våningarna är helt fel, ser våning 0,00001, 0,00002, 0,00003 och så fortsätter det och jag fortsätter springa, börjar få kramp i benen kommer knappt framåt men hinner endå precis runt hörnet på en trappa när dinosarien är på den våningen. vid varje dörr jag passerar så hör jag klor som river och något som bankar.. Försöker öppna några dörrar men alla är stängda eller fräser åt mig, springer och springer och springer tills... jag vaknar upp med ett ryck och är helt kallsvettig!

I den så är nog den där känslan av att något farligt är ute efter mig och att jag aldrig kommer undan dom läskigast.. usch hatar det.. kan fortfarande få den ibland.. exakt likadan också..Denna sida är visad 1983 gånger.

Visa karta

Denna berättelse är skapad av:
Ola Hallqvist, 2013-08-29
Redigerad, 2013-08-30